keskiviikko 27. syyskuuta 2017

ARKIPÄIVÄN AAMUPALA


Tänä aamuna kun heräsin ja kävin keittään aamukahvit itselleni rupesin siinä miettiin kuinka hienoa onkaan hitaat aamut. Saat tehdä kaiken juuri niinkuin itse haluat eikä oo kiire mihinkään. Olin oikeesti unohtanut jo tämän tunteen, koska näitä tälläsiä aamuja on ollut viime aikoina hyvinkin paljon. En osannut enään arvostaa niitä, mutta nyt muistin taas ja osasin. 

Aamupalan kun sain valmiiksi ja siinä kun rupesin sitä syömään, niin taustalla pyöri yksi lemppari ohjelmistani, Gossip girl. Aikoja sitten kattonut tämän alusta loppuun, mutta pitihän se alusta aloittaa, kun on niin hyvä sarja. Samat sanat Oc:n kanssa. 

Arkisin kun ei jaksa panostaa niinkään aina aamupalaan, niin yleensä on mukana vaan vitaaminijuoma, smoothie, puuro ja kahvi. Niillä pärjää hyvin monta tuntia. Viikonloppuna on yleensä eri ääni kellossa ja sillon tarjolla paljon spesiaalimpaa, mutta ei sekään aina. :) 
Tänä viikonloppuna sitä ei varmasti ole tiedossa kun täytyy olla nenä kiinni englannin kirjassa, niin kuka siihen välii jaksaa vielä mitään aterioita alkaa panostamaan? Silloin tarvitaan vain hiton paljon kahvia. 

Kuvat: iPhone 6s plus 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

5 VINKKIÄ MITEN TUNNISTAA UUPUMUS AJOISSA

Viime aikoina asioiden suorittaminen on tuntunut suorittamiselta ja se nautinto on kadonnut. Sillä välin mun on täytynyt pysähtyä hetkeksi j...